فنون افزایش سرعت در اینترنت
فنون افزایش سرعت در اینترنت
در اینجا چندین فن برای افزایش سرعت در اینترنت را برای شما بازگو میکنیم.
- همه ما پاسوردهای زیادی داریم. شما همواره باید پاسوردهای مجزا و مطمئنی برای فعالیتهای بر خط بانکی و دادوستدهای تجارت الکترونیک خود داشته باشید. اما میتوانید از یک پاسورد برای تعداد زیادی از سرویسهای دیگر ازقبیلPersonilisation یا ثبتنام در پایگاهها استفاده کنید. چقدر لازم است این پاسوردها محرمانه باشند
- از پایگاههایی که تصویرهای تودرتو و زیادی در هر صفحه دارند اجتناب کنید. حتی پایگاههای مخصوص تصاویر باید ناخنکهایی برای دسترسی به تصاویر بزرگ و دقیق خود داشته باشند
برای دیدن بقیه مطالب به ادامه مطلب مراجعه کنید
- اگر کاربر مکینتاش هستید نرمافزارRambunctious را از پایگاه /http://www.clarkwood.software.com بارانداز کنید. این یک برنامهRAM دیسک است که به شما امکان میدهد تا سرعت فعالیتهایتان را به انتخاب خود اولویتبندی کنید.
4 - مقاومت داشتهباشید. اگرازFrontpage برای طراحی صفحه استفاده میکنید، سعی نکنید از همه امکانات آن در صفحهتان استفاده کنیدFrontpage . در نوشتنHtml بسیار ناکارآمد است و غالباً اندازه صفحات شما را دوبرابر میکند. اگر از ویژگیهایHtml مخصوصWord استفاده میکنید، مشکل از این هم بیشتر است.
5 - چه طراح صفحه و یا دیدارکننده از صفحات هستید، از چیزهایی که زیبا هستند اما ارزش واقعی چندانی به کار شما نمیافزایند اجتناب کنید. در اینجا خصوصاً فیلمهای معرفیShockwave یاFlash موردنظر ماست. زیبایی چندرسانهای جا و زمان خود را دارد، اما به انتظار گذاشتن مراجعین پایگاه با نمایش دادن فیلمهای طولانی معرفی، چندان جذابیتی ندارد.
6 - مستقیم سر اصل مطلب. با دیدار از پایگاههایی که اخبار را برای شما بروز میآورند، وقت خود را تلف نکنید. بهEmail alert ها ازقبیل(http://europe.cnn.com/EMAIL) یا Headline Alert(مثلاً یکemail خالی برایjoin-headline-alert@phito.sparklist.com بفرستید) مراجعه کنید. آنگاه به محض دریافت یکemail تنها لازم است به آدرسهای مشخص شده در نامه برای پیداکردن اخبار و اطلاعات موردنظرتان وصل شوید.
7 - حیله.Telnet اگر معمولاً ازTelnet استفاده میکنید، بهترین طریقه افزایش سرعت برای شما بهکارگیریAddress Book است.
8 - صفحه نمایش را ساده نگهدارید. صفحه نمایش اولیه ویندوز را در سادهترین حالت نگهدارید. اما میانبرهای(Shortcut) لازم را برای عملیاتی که در اولویت قرار دارند، ایجاد کنید، چه از نوعurl یا برنامههایی مانندOffice یا غیره باشد.
9 - باReal Player شروع نکنید. Real Player را از برنامه شروع بردارید، خصوصاً که به صورت پیشفرض در آنجا مینشیند. زیرا اولاً چندین ثانیه از برنامه شروع(Startup) را به خود اختصاص میدهد و ثانیاً در بسیاری موارد بدوناطلاعشماازارتباطاینترنتیاستفادهمیکند. برایبرداشتنآن، Real Player را بازکنیدوبهView/Preferences/General/Startcenter بروید.
10 - خبرهها را خبر کنید. نرمافزارهایی ازقبیل Inboy Specialist (قابل دریافت از پایگاهhttp://www.gutmannsoft.com/en) به شما امکان میدهد نامهها را قبل از بارانداز کردن آنها از روی سرور اصلی بررسی و پاک کنید.
11 - کافی است. اگر صفحهای را بارانداز میکنید، ممکن است نیازی به دیدن و بارانداز شدن کل آن نداشته باشید. لذا اگر اطلاعات یا تصاویری که میخواهید بهدست آورید، روی دکمهStop کلیک کنید.
12 - میانبر بزنید. اگر آوردن یک صفحه خیلی طول میکشد، دکمهStop را بزنید و یا Refresh کنید تا دوباره مرورگر شروع کند. اگر خوششانس باشید، صفحه مربوطه مسیر بهتری برای دریافت پیدا میکند. از نرمافزار Neotrace پایگاه (http://www.neotrace.com) برای اینکه ببینید چطور کار میکند استفاده کنید. این نرمافزار مسیر میان شما تا پایگاه موردنظرتان را به همراه همه نقاط بین راه و اطلاعات ثبتکنندههای مسیرRegistrants را نشان میدهد.
13 - سرعت مودم را با استفاده از یک نرمافزارModem Booster بهینه کنید. درعین حال تنظیمات پورت دریافت /ارسال مودم خود را بهینه سازید. این تنظیمات را در Settings/Control Panel/Modems/General پیدا میکنید. بر روی مودم /Portsettings/Connection کلیک کنید. با تنظیمات آن مقداری بازی کنید و نتیجه کار خود را بر روی یک پایگاه سنتی از قبیل پایگاه زیر، آزمایش کنید.
http://homepage.ntworld.com/dgilbert/testpage.htm
14- اگر بر روی یک عنوان تحقیقمیکنید و یا پایگاه بیشتری را بر روی همان عنوان میخواهید، درIE از دکمهRelated و یادر نتاسکیپ ازWhat"s Related استفاده کنید. این دکمهها خصوصاً درمورد پایگاههای بزرگ و شناخته شده خیلی خوب کار میکنند.
یاهو، آلتاویستا...) عمل میکنند، دستورالعملهای راهنمای پایگاه و خصوصاً دستورالعملهای جستجو را بهدست آورید و برطبق آن عمل کنید. این کار از بسیاری از جستجوهای بینتیجه جلوگیری کرده و سرعت دستیابی شما به اطلاعات را چندین برابر میسازد. بدینمنظور بهعنوان مثال به آدرسهای زیر مراجعه کنید:
http://www.google.com/help/,http://uk.altavista.com/help/tips
http://hotbot.lycos.com/help,http://www.dogpile.co.uk
16 - درمورد بسیاری از پایگاهها، تنها نوشتن نام پایگاه در قسمت آدرس و گرفتن دو دکمهShift Enter بهطور همزمان، از نوشتن نام کامل آن درIE شما را بینیاز میکند.
17 - هنگامی که درGoogle جستجو میکنید، به نتایجCache نیز مراجعه کنید. هنگامیکهبهاتصالات باقیمانده(Cached Links) در پایان فهرستها (Listings) نگاه میکنید، پایگاهها غالباً سریعتر ظاهر میشوند زیرا بهطور مستقیم از حافظه باقیمانده سرورهای شرکت به شما منتقل میشوند.
18- .Zip فایلهای بزرگ را قبل از ارسال آنها بهوسیله پست الکترونیک،Zip کنید. این کار نه تنها یک لطف به دریافتکننده فایلهای مزبور است، بلکه زمان زیادی را بر روی مودمهای65K صرفهجویی میکند. فایلهایWord مخصوصاً خیلی خوبZip میشوند.
19 - پرکردن فرمها به صورت خودکار
Autocomplete درIE میتواند صرفهجویی زیادی را در هنگام پرکردن فرمها برای شما انجام دهد. برای تنظیم آن به بخشهای زیر بروید:
Tools/internet options/content/autocomplete
20 - درهمه جهات نگاه کنید. اگر اطلاعات مبهمی را میخواهید بهدست آورید ولی موتور جستجو نتوانسته شما را قانع کند، سعی کنید از پایگاه http://www.copernic.com، نرمافزار 2001Copernic را بهدست آورید. این نرمافزار بهطور همزمان به جستجوی موتورهای عمده جستجو پرداخته و سعی میکند از چیزهای تکراری اجتناب کند. نرمافزار مزبور مجانی است و بهطور همزمان هشتاد موتور جستجو را میپیماید.
21 - در مرورگر خودJava را غیرفعال کنید. البته بعضی پایگاهها ممکن است از ورود شما جلوگیری کنند، اما همواره میتوانید با فعال کردن آن(Java) به آنها وارد شوید. برای فعال و غیرفعال ساختنJave در مرورگر خود بهTools/Internet Options بروید.
22 - مهمترین توصیه. همه متخصصین معتقدند که جلوگیری از ورود تصاویر و صدا، بیشترین تاثیر را در افزایش سرعت مرورگر دارد. بدینمنظور درIE به موارد زیر برویدTools/Internet Options/Advanced .
در نتاسکیپ به موارد زیر بروید.
Edit/Preferences/Advanced سپس ویژگیهایVoice ،Image و غیره را که میخواهیدبابرداشتن(ی)غیرفعالکنید.قبلازخروج، حتماًApplyوOK رابزنید.
کارهای دیگری نیز برای تسریع عملیات در جستجوها و بارانداز کردن فایلها در اینترنت امکانپذیر است که با ادامه تجربه و کار مستمر میتوان بدانها دست یافت .
ماءخذ:
Internet Magazine December 2001, PP. 46-52
http://www.internet-magazine.com